Friday, May 1, 2009

LAMPU HIASAN

Khamis malam jumaat yang lepas, konah dgn my hsbnd kuar mkn sebenarnya...Dinner actually...ye la..br blk keja mls nak masak..hehehe...Dah balik tu husband kasi template psl offer lampu2 hiasan ..Apalagi tgk je template tu murah2..buleh sgt la dia nak ajak pg tu...siap2 lepas maghrib kita kuar la...sblm g kedai mkn tu singgah jap dulu...Sebenarnya kedai tu depan umah je....tu yg singgah tu...hehehehe...Taman Mahsuri Padang Serai...Memang tengah bt offer pun...Langkah masuk ke dalam kedai tu mata konah ni dah jd rabun dah..Mana idaknya...koleksi lampu yg byk dlm kedai tu..mmg banyak pun....murah2...belaka..and of course la cantik2. Rabun sampai terasa semua cantik dan semua nak beli...mmm..tapi kan ..konah ni ukur baju badan sendiri...beli jgk tp stakat duit yg ada dlm kocek kitaorg suami isteri...Konah beli lampu dinding 2 bj..Downlight 8 biji..hahaha...beli je dulu pasangnya x tau bila lg..kehkehkeh...Tumpang ada offer beli dulu..pasang kemudian..Bygkan nak dpt down light yg cap ayam pun kurang2 10-12 hinggit ni RM9.50 je sebiji..Cap ayam pun cap ayam la..janji ada kan...lampu dinding tu pun cap ayam gak tp ok ...cantik..
Hahahahaha...belasah je konah oi....kuikuikui....





Koleksi Lampu2 Yang Diorg Ada


Ni Lagi...


Ni pun ..

Banyak lagi ... Tapi Konah x dapat nak snap byk2..psl nanti kasi promosi free lak kt tauke kedai tu...

2 comments:

  1. salam..

    saja mai2 jengok2 kat blog konah ni..
    wah..wah..byk beli lampu ka cik konah oiii..
    rumah kat mana tu?nanti raya haji nak pi terjah..hehe

    kedai lampu tu hat depan tmn serai wangi 2 tu ka?

    ReplyDelete
  2. Beri Laluan

    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete